Over mij

Schoonheidsjunkie met levenslust en durf; passie en ambitie om het leven tot een sprankelend geheel te maken.

Dat ben ik, Elsje Visser, en ik help jou om als ondernemer succesvol te zijn en jouw droomleven te verwezenlijken: vol vitaliteit, schoonheid, sprankeling en succes.

Waarom help ik je?

Ik geloof dat jouw interieur dé plek is die jou helpt om je dagelijks te vitaliseren en te inspireren om voluit voor je dromen en doelen te gaan.

Ik ben ervan overtuigd dat iedere ondernemer het succesvolst is vanuit zijn persoonlijke talenten en passies, zijn eigenheid. Door te leven vanuit je eigen behoefte en talenten, ervaar je harmonie en zelfvertrouwen; de basis voor succes.

Ook geloof ik dat je zo een betekenisvolle bijdrage levert waar de wereld behoefte aan heeft en het tot een mooie, inspirerende plek maakt.

Hoe help ik je?

Ik onderzoek, met jou, wat de belangrijkste factoren zijn in jouw dagelijks leven: wat houd je bezig, wat is je dagelijkse routine, wat zijn je talenten, wat zijn je uitdagingen, je behoeften, je zorgen, je “guilty pleasures”, je dromen en verlangens, wat is jouw geschiedenis en wat is jouw doel?

Met mijn ervaring en kennis help ik je dat vorm te geven in een prachtig en vooral persoonlijk interieur, zodat je elk moment geïnsprireerd wordt door waar jij voor staat, wat jou 100% jou maakt; je grootste goed.

Weet je niet waar te beginnen? Ik geef je het stappenplan om het ook daadwerkelijk te realiseren; anders blijven dromen maar dromen.

Vind je de tijd niet? Alle stappen naar die heerlijke realiteit kan ik je ook uithanden nemen en volledig voor je uitvoeren door mijn superprofessionele team.

Kom je er samen niet uit? Ik maak de vertaalslag van de verschillen tot een mooi geheel.

Zo kan jij je focussen op wat je het liefste doet.

Waarom kan ik jou helpen?

Al mijn leven lang ben ik bezig met interieur; het mooi maken van mijn directe omgeving.

Mijn ouders waren, in mijn beleving, altijd aan het verbouwen. Daardoor ontstond wellicht de behoefte aan extra huiselijkheid en ontwikkelde ik een groot talent om “door de bomen het bos te zien”; de potentie van wat het kan worden, maar nog (lang) niet is.

Ik wass altijd bezig mijn eigen kamer te veranderen en leuke, gezellige hoekjes te maken. Een huis met veel bouwmaterialen en bovendien een schat aan oude spullen van eerdere generaties is daar perfect voor.

Ook in vakantiehuisjes ging aan de slag: een kinderbedje werd een bureautje of de stapels oude dekens werden met de waslijnen op de boerenzolder spannende bedoeïenententen.

Tekenend en schilderend regelde ik mijn fantasiën die nog iets te hooggegrepen waren voor een “hands-on” benadering.

Ik twijfelde tussen de kunstacademie of het conservatorium. Het werd conservatorium, maar daar ontdekte dat ik de moed niet op kon brengen zo persoonlijk op de voorgrond te treden met mijn talenten.

Met behoefte te kunnen maken wat ik in mijn hoofd had, besloot ik de opleiding voor meubelmaken en meubelrestauratie te doen; lekker veilig…

Pas in 2007 durfde ik de gok te wagen en met mijn talenten aan het werk te gaan; Was het ondanks of dankzij de vele jaren onder het maaiveld, dat ik die beslissing uiteindelijk van het ene moment op het ander heb genomen?

Het was in iedergaval de hoogste tijd!

De echte keuze was echter nog niet gemaakt. Ik startte mijn bedrijf als portret- en muurschilder, maar er bleef iets kriebelen, iets waar ik mijn vinger niet op kon krijgen: een onrustig, onbestemd enthousiasme als ik plaatjes van kunst, interieur of decoraties zag…

Sinds ik ontdekt heb dat het samenbrengen van schoonheid en verhaal (wat voor mij een goed interieur is) is alles op zijn plek. Met energiek en zeer gericht enthousiasme.

Nu was ik ondernemer (kop ver boven het maaiveld) In mijn vakgebied had ik mijn talent en uitgebreide ervaring. Ik heb ondertussen grote projecten van meerdere verdiepingen ontworpen, opgezet en uitgevoerd; ik heb opdrachten uitgevoerd voor klanten als G-star en Nike; Het ondernemerschap was een hele nieuwe pet en ik ontdekte dat ik daarin nog veel wilde leren.

In de intensieve trainingen die daarvoor volgde, leerde ik veel andere ondernemers kennen. Wat mij opviel, was dat zij, los van de mate van hun succes, allemaal bezig waren met min of meer dezelfde uitdagingen: hoe houd je jezelf in tunemet je passie, energie en doelen? Hoe (onder-)houd je de juiste conditie en mindset om succesvol te zijn? Succesvol ondernemerschap is direct verbonden met je gesteldheid als mens überhaupt.

Er vielen mij veel overeenkomsten op: Sommige ondernemers werken vanuit huis, sommigen buitenshuis, maar het (veel voorkomende) gevoel te hebben dat hun huis niet aansluit bij hoe ze zich willen laten zien, met al hun passie en talent, wie ze eigenlijk zijn, is funest. Het is slopend voor hun gevoel van zelfvertrouwen en durf naar buiten te treden als expert. De ontevredenheid over het thuis niet voor elkaar krijgen een fijn thuis neer te zetten, trekt energie en mentale kracht.

Ik ontdekte dat het interieur een cruciale rol speelt in het zelfbeeld en zo de vitaliteit van ondernemers. En dus zijn succes. Van iedereen eigenlijk.

Ik ben mij dagelijks bewust van mijn omgeving en zorg dat ik me daar gesterkt voel. Ik wil mij omringen door schoonheid, stijl, humor, en warmte. Dit helpt mij bij mijn dagelijkse uitdagingen, doelen en dromen als ondernemer. En als mens überhaupt.

Wat wil jij in je droomhuis?

Ik gun het je van harte!

Download meteen mijn kompas, zodat je al de eerste stappen kan zetten om er te komen.

…En ik hoop je gauw te ontmoeten om verder aan de slag te gaan voor jouw droomhuis.